KFUM spejderne

At være spejder betyder godt kammeratskab, masser af friluftsliv og gode oplevelser for livet

KFUM- Spejderne er både for drenge og piger. Spejderne lærer en masse ting - ikke bare ved at høre om dem, men ved selv at prøve sig frem.

Aktiviteterne er f.eks. hemmelige koder, lave mad over bål, at bygge med reb og rafter, sejle i kano, løbe natløb og meget mere.

Kom og besøg os, vi har møde hver mandag fra kl. 18.30 til 20.00.

Jeg sender gerne et program til dig.

Hvis du vil vide mere, så kontakt:

Verner Ibsen
Mobil 2085 6569
verner.ibsen@mail.dk

KFUM-Spejderne Prins Buris gruppe:  www.spejdernet.dk
KFUM-Spejderne i Danmark:  www.spejdernet.dk
07-11-2019
Nørrelandskirkens Tværkulturelle Arbejde modtager prisen ”Stjernestunder – Tværkulturelt Centers Aktivitetspris 2019”
Tværkulturelt Center er et netværk, der arbejder på at bygge bro mellem folkekirken......
19-11-2019
Sognemøde. 'Åbne Døre - på rejse med bibelen' v. sognepræst Mona Kjær Nielsen