Legestuen Himmelblå

Byens hyggelige legestue

Legestuen er et trygt og gæstfrit sted hvor du frit kan komme med dit barn. Prøv uforpligtende at opleve atmosfæren og mylderet i den store sal.

Bevægelsessange og bibelfortælling for de små indledningsvis. Når legetæpperne rulles ud er der god plads til at tumle, selv gå på opdagelse, eller bare stille nyde at være sammen! God tid til aktivitet og fri leg, - masser af legemuligheder.

Starter igen d. 9. august 2018.

Hver torsdag
undt. skoleferier.

Nørrelandskirkens store sal - følg skiltene og de glade stemmer!

Aktivitet og saft og kaffe til madpakken koster ikke noget. Brød mv. kr. 10 pr. voksen.

Hvis du vil vide mere, så kontakt:

Børne- & ungdomsmedarbejder
Filip Svarre

mobil nr. 51 81 38 18
fs@noerrelandskirken.dk
15-12-2018
Nørrelandsaften: 'Hvem er Gud for danskerne?'
Sæsonens sidste Nørrelandsaften er noget at glæde sig til! Her holder skuespiller......
16-12-2018
Gudstjeneste v. Isak Holm