Kvartersfestival 2017

Legestuen Himmelblå

Byens hyggelige legestue

Legestuen er et trygt og gæstfrit sted hvor du frit kan komme med dit barn. Prøv uforpligtende at opleve atmosfæren og mylderet i den store sal.

Bevægelsessange og bibelfortælling for de små indledningsvis. Når legetæpperne rulles ud er der god plads til at tumle, selv gå på opdagelse, eller bare stille nyde at være sammen! God tid til aktivitet og fri leg, - masser af legemuligheder.

Hver torsdag
undt. skoleferier og første torsdag i skoleåret.

Nørrelandskirkens store sal - følg skiltene og de glade stemmer!

Aktivitet og saft og kaffe til madpakken koster ikke noget. Brød mv. kr. 10 pr. voksen.

Hvis du vil vide mere, så kontakt:

Børne- & ungdomsmedarbejder
Filip Svarre

mobil nr. 51 81 38 18
fs@noerrelandskirken.dk
14-02-2018
Den nødvendige samtale
På forårets Nørrelandsaften får vi besøg af Herdis Hansen, som er leder af Anker......
21-02-2018
Værktøjskassen. 'Hvordan være en Menighed efter Guds hjerte'
v. Anders Michael Hansen, Århus Valgmenighed.