Børnekirke & Juniorkirke

En sjov og anderledes kirke!

Vi lærer om Gud, vi leger, spiller og hygger.

Kan du lide at synge, lytte til musik og høre om Gud, eller spille bold, spise boller og slik?
Så har vi et godt tilbud til dig der er mellem 4 og 11 år:

Hver søndag (undt. skoleferier) mødes vi til gudstjenesten. Herfra går vi ud før præstens tale, for at være sammen i de forskellige grupper.
FØLG PARAPLYEN sammen med os andre!!

Børnekirke er for alle!

Børnekirke er en del af: Danmarks Folkekirkelige søndagsskoler: www.sondagsskoler.dk

Vil du vide mere, så kontakt

Niels H. Mortensen