Små synger sammen
Forsangere: Sønderlandskolens 3. A, B & C klasser

De grønne pigespejdere

Her er ingen drenge og mænd!

Danmarks største frivillige børne- og ungdomsorganisation kun for piger og kvinder. I Holstebro gruppe er vi en spireflok, en smutteflok og en spejdertrop, i alt ca. 30 glade grønne piger – og der er altid plads til én til!

Spirerne (0.-1. kl.) mødes hver uge hvor de udforsker og udfordrer verden omkring sig bl.a. ved hjælp af leg, sang, ture, naturoplevelser og historier. De lærer at samarbejde, lytte og tage hensyn til hinanden. De lærer også at mestre små opgaver og finde ud af nye ting ved selv at få lov til at prøve.

Smutterne (2.-3. kl.) mødes hver uge og får hele tiden nye udfordringer, hvor de lærer mere om sig selv, hinanden og verden omkring dem. Som alle andre pigespejdere lærer smutterne nye ting ved at prøve selv. De oplever, at man kan mere end man tror, hvis man samarbejder og tager hensyn til hinanden.

Spejderne (4.-5. kl.) mødes hver uge og lærer at tage ansvar igennem sjove aktiviteter, der altid er tilpasset pigernes udviklingstrin og modenhed. De prøver deres grænser af med udfordrende friluftsaktiviteter og årets sommerlejr er en landslejr hvor 4000 piger er sammen i en uge.

De grønne pigespejdere i Holstebro gruppe mødes hver onsdag aften.

Hvis du vil vide mere:

Så klik ind på vores hjemmeside: www.pigespejder.dk

Du kan også kontakte:
Gruppeleder Gitte Preussler, 21 68 82 36
gsp@webspeed.dk
01-10-2017
Gud, hvor jeg savner dig!
Senior Café og kirkens præster inviterer til en særlig TEMA-cafe om sorg:

Gud,...
22-10-2017
Gudstjeneste v. Jakob Søe Esmarch
19. s. e. trinitatis

+ Kravle- og Børnekirke
Nørrelandskirken  |   Døesvej 1  |   7500  Holstebro  |   97424545  |   @noerrelandskirken.dk