Krybbespil

Cellegrupper

Hvad er en cellegruppe

En cellegruppe er et mindre fællesskab (ca. 5-12 pers.) i det store fællesskab, hvor det er muligt at dele tro og liv.
Nogle grupper begynder med at spise sammen og andre har særskilt børneprogram – Grupperne er forskellige, men fælles for grupperne er fokus på bøn, bibelstudie og at dele liv og erfaringer med hinanden.
En del af kirkens cellegrupper knytter til ved Værktøjskassen (se særskilt program), og mødes i hjemmene ca. hver anden uge.

Et formål ud over gruppen selv
Vi vil gerne opmuntre alle grupper til at have et fælles projekt, der rækker ud over gruppen selv. Det kan være en tjeneste i menigheden, som man varetager i fællesskab, fx at lave kirkekaffe en søndag i ny og næ eller hjælpe med Børnekirke, eller det kan være et projekt, hvor man hjælper overboen med at male børneværelset, eller at samle ind til nødlidende i verden – eller noget helt andet.

En gang om året vil vi samle gruppelederne fra cellegrupperne til inspiration og erfaringsudveksling.
Vil du være med?!
Du kan altid kontakte os, hvis du er interesseret i at være med i en gruppe.

Vil du gerne være med i en cellegruppe, så kontakt:

Carsten Sørensen, carsten@csoerensen.dk

Isak Holm (præst)
iho@km.dk
2447 0424 (tirs-fre)
30-11-2017
Samtalegruppe for børn efter forældres skilsmisse
Nørreland Sogns Menighedespleje opstarter i foråret 2018 en børnegruppe, for......
14-12-2017
Børnejul
Nørrelandskirken  |   Døesvej 1  |   7500  Holstebro  |   97424545  |   @noerrelandskirken.dk