Nørrelandsaftner

Livsoplysning og inspiration i hverdagen

Nørrelandsaftener er arrangementer for voksne. Det der rører sig i tiden sættes i relief af kristentro og kristenliv. Derfor siger vi i vores program, at disse aftener er til "livsoplysning og inspiration i hverdagen".

Oftest samles vi om et oplæg eller et foredrag, hvor der lægges op til samtale og spørgsmål. Der vil ofte være 3-4 aftner i perioden september til marts. Aftnerne starter kl 19.30 og slutter senest kl 22.00. Der er mulighed for at købe kaffe/te.

Næste Nørrelandsaften er tirsdag d. 29. oktober, kl. 19.30
"Robust - om tro og magtesløshed" v. sognepræst og forfatter Lone Vesterdal.

Lone Vesterdal har netop udgivet bogen "Robust - om tro og magtesløshed", og hun vil på denne aften fortælle om robusthed ud fra teologiens og troens optik. Det handler om at finde kræfterne til modgang gennem troen og den kirkelige tradition.

Kaffe og foredrag koster 30 kr.

Velkommen!

Hvis du vil vide mere, så kontakt:

Christine Linde Najbjerg
cln@noerrelandskirken.dk
01-08-2019
Jubilæumskoncert med Vestjysk Koncertkor
Kirkens jubilæum bliver fejret denne lørdag eftermiddag med en koncert med det......
25-08-2019
Gudstjeneste ved Carsten Ørum Jørgensen