Nørrelandsaftner

Livsoplysning og inspiration i hverdagen

Nørrelandsaftener er arrangementer for voksne. Det der rører sig i tiden sættes i relief af kristentro og kristenliv. Derfor siger vi i vores program, at disse aftener er til "livsoplysning og inspiration i hverdagen".

Oftest samles vi om et oplæg eller et foredrag, hvor der lægges op til samtale og spørgsmål. Der vil ofte være 3-4 aftner i perioden september til marts. Aftnerne starter kl 19.30 og slutter senest kl 22.00. Der er mulighed for at købe kaffe/te.

Der ligger programmer i kirken.

Hvis du vil vide mere, så kontakt:

Carsten Ørum Jørgensen
coj@km.dk
29-04-2019
Himmelske Dage på Heden
Kristi Himmelfartsdag, torsdag d. 30. maj 2019 opfordrer vi alle til at deltage......
26-05-2019
Gudstjeneste ved Jakob Søe Esmarch