Babysalmesang er for de helt små, i alderen 0-12 måneder og deres voksen

Babysalmesang foregår i kirkerummet, hvor forskellige salmer indgår med bevægelse, dans og musik.
Alt sammen for at stimulere barnets evne til at sanse - og for at forældre må opleve den livsbekræftende glæde det er at synge sammen med de helt små.

Timerne slutter med en forfriskning i kirkens dagligstue, for dem der har lyst.

Næste hold starter torsdag d. 19. september 2019, kl. 11.30

I alt 8 torsdage fra kl. 11.30-12.30 - sidste gang er d. 14. november. (efterårsferie uge 42)

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig på Kordegnekontoret, tlf. 97 42 45 45 eller til ik@noerrelandskirken.dk

Holdet bliver ledt af organist Inger Kamstrup.

Hvis du vil vide mere, så kontakt:

Organist Inger Kamstrup
tlf. 97 43  88 84
ik@noerrelandskirken.dk
07-11-2019
Nørrelandskirkens Tværkulturelle Arbejde modtager prisen ”Stjernestunder – Tværkulturelt Centers Aktivitetspris 2019”
Tværkulturelt Center er et netværk, der arbejder på at bygge bro mellem folkekirken......
19-11-2019
Sognemøde. 'Åbne Døre - på rejse med bibelen' v. sognepræst Mona Kjær Nielsen