Sognemøder

Gode eftermiddage med noget at tænke over

Vi mødes 1. og 3. tirsdag i måneden kl. 14.30-16.30 i kirkens lille mødesal.

Vi starter med at drikke kaffe, herefter er der foredrag med én som har noget spændende at fortælle. Det kan være om god litteratur, en spændende kirkehistorisk skikkelse, rejseoplevelser, foreningsliv o.m.m. Eftermiddagen slutter med en lille andagt.

Vi arrangerer også 2 udflugter fx. har vi været i Den Gamle By i Århus, på Jeppe Åkjærs 'Jenle' og på Koldinghus. På sommerudflugterne besøger vi også gerne en spændende kirke og møder de lokale kirkefolk.

Vi vil altid gerne være flere, så du er også velkommen.

Se i  kalenderen hvad der er på programmet.

15-12-2018
Nørrelandsaften: 'Hvem er Gud for danskerne?'
Sæsonens sidste Nørrelandsaften er noget at glæde sig til! Her holder skuespiller......
16-12-2018