Sognemøder

Et fællesskab med noget på hjerte for voksne i Nørrelandskirken

To tirsdage i måneden er der Sognemøde i Nørrelandskirkens lille mødesal, det er altid 1. og 3. tirsdag i måneden, kl. 14.30-16.30.

Vi starter med at få vores eftermiddagskaffe og brød sammen.
Herefter nyder vi et foredrag eller lignende ved en taler, der har noget spændende at fortælle. Emnerne spænder vidt fra rejseoplevelser, litteraturanbefalinger, historiske skikkelser til livsberetninger og trosfortællinger.
Eftermiddagen slutter med en lille andagt.

To gange om året pakker vi en bus med kaffekander, madpakker og nysgerrige sind, og så tager vi på udflugt rundt i landet. I år har vi været på kunstmuseum i Herning, på Bovbjerg Fyr og Hornvarefabrikken. Vi slutter gerne turene af med et besøg ved en lokal kirke.
------------

Vi vil altid gerne være flere, så du er også velkommen!
Vi starter op igen 20. august 2019 med Hverdagsgudstjeneste kl. 14.30-16.15, enhver er velkommen.

Se i  kalenderen hvad der er på programmet.

19-09-2019
Julegospelkoncert med GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS
Onsdag d. 11. december kl. 19.30

Fantastisk korlyd, karismatiske solister......