Kvartersfestival 2017

Ind og udmeldelse

Ved barne- eller voksendåb i Folkekirken, bliver den døbte dermed også medlem af Folkekirken

Man kan ikke blive medlem af Folkekirken uden at være døbt.

Allerede døbte, hvad enten dåben er sket i Folkekirken eller i en anden kristen kirke, kan blive optaget i Folkekirken ved henvendelse til en præst.

Unge, som er døbt udenfor Folkekirken og som lader sig konfirmere i Folkekirken, bliver derved medlem af Folkekirken.

Præster i Folkekirken har ingen pligt til at medvirke ved begravelse af ikke-medlemmer af Folkekirken.

Kun medlemmer af Folkekirken har stemme- og valgret til menighedsrådsvalg.

Medlemmer af Folkekirken betaler kirkeskat, som opkræves sammen med skatter til stat og kommune.

Udmeldelse sker ved henvendelse til kordegnekontoret eller præsten.
Dåbsattest skal så vidt muligt medbringes. Man vil så få udstedt en ny dåbsattest med påtegning om udtræden. Kordegnen giver meddelelse til folkeregistret om udmeldelsen. Hermed ved skattevæsenet også, at den udmeldte ikke mere skal betale kirkeskat.
06-04-2018
Vil du være med omkring BØRNEKIRKEN?
Kære menighed

Vi er utrolig velsignet med at have en masse skønne og fantastiske......
22-04-2018
Gudstjeneste v. Isak Holm