Åbning af Kirkens Genbrug
Lavhedevej 48

Navngivelse

Alle børn skal navngives senest et halvt år efter fødslen

Navngivning kan ske i forbindelse med dåb eller ved anmeldelse på www.borger.dk (under: Familie og børn)

Kordegnekontoret er åben: mandag-fredag kl. 9-13, torsdag tillige kl. 15-17
tlf. 9742 4545
noerrelands.sogn@km.dk

Om fornavne

Som fornavne kan man frit vælge inden for en liste fra Familiestyrelsen over godkendte fornavne. I tilfælde hvor der ønskes et ikke godkendt fornavn, skal der søges om tilladelse. Dette sker via kordegnen.

Om mellemnavne

Som mellemnavne kan man bl.a. tage:

1. Et navn, man kan tage som efternavn
2. Et navn, der bæres eller har været båret som mellemnavn af ens forældre, bedsteforældre, oldeforældre eller tipoldeforældre.
3. Et godkendt drenge- eller pigenavn. Disse mellemnavne kan ikke senere tages som efternavn.

Om efternavne:

Som efternavn kan man tage:

Et frit efternavn eller et efternavn man har en slægtsmæssig eller lignende tilknytning til (typisk forældrenes). De frie efternavne kan du se på listen over frie efternavne. Står navnet på listen, kan det tages af enhver som efternavn eller mellemnavn.

Såfremt navngivelse sker uden dåb, anmeldes det på www.borger.dk (under: Familie og børn)
Se evt. ast.dk
21-08-2017
Nyt hold babysalmesang