Små synger sammen
Forsangere: Sønderlandskolens 3. A, B & C klasser

Kunst i kirken

Nørrelandskirken er præget af megen kunst

Maleren Jens Nielsen havde i en periode atelier i kirkens lokaler. I dag hænger der mere end tyve af hans stærke oliemalerier i huset.

Dertil kommer, at man i 1989 fik en kunstgave på 40 værker af ægteparret Olga og Gunnar Mørup. Værker som i dag er opstillet i kirkens gårdhave, pryder kirkerummet og hænger på væggene i menighedslokalerne.

Flere andre har gennem tiden skænket billeder til kirken. I dag finder man, foruden Jens Nielsens billeder, værker af Niels Helledie, Elof Risebye, Erik Heide og mange andre. I 1997 udkom bogen "Kirken og Kunsten på Nørreland" af Jørgen Mejdahl. Den fortæller meget mere om kunsten på Nørreland.

I 1967 blev menighedssalen taget i brug som kirkesal indtil resten af kirken stod færdig. Dette tredelte maleri af Jens Nielsen med titlen "De døde vågner" blev de første års alterbillede.

"Jakobsstigen"

af Mogens Jørgensen

'Golgata'

af Erik Heide.
Skulptur bag prædikestolen.

'Sorg'

af Elof Risebye
Hænger på den lange gang.

'I den nat han blev forrådt'

af Alexander Jarc
Hænger på gangen langs Nørrebrogade.

'Maria & barnet'

af Otto Pedersen
Skulptur i gårdhaven.
01-10-2017
Gud, hvor jeg savner dig!
Senior Café og kirkens præster inviterer til en særlig TEMA-cafe om sorg:

Gud,...
22-10-2017
Gudstjeneste v. Jakob Søe Esmarch
19. s. e. trinitatis

+ Kravle- og Børnekirke
Nørrelandskirken  |   Døesvej 1  |   7500  Holstebro  |   97424545  |   @noerrelandskirken.dk