Kvartersfestival 2017

Samtale med en præst og hjemmealtergang

Det er altid muligt af få en samtale med en præst

Samtalen kan foregå både på præstens kontor og hos dig. Man kan også ringe eller skrive. Endelig er der mulighed for at tale sammen via e-mails.

Nogle gange kan man som menneske lide under noget man har gjort forkert - der kan være behov for at få det fortalt til en anden person - en person som har tavshedspligt. I forlængelse af en sådan samtale kan præsten give syndstilgivelse under håndspålæggelse.

Præsterne står også til rådighed for hjemmealtergang, der hvor sygdom forhidrer at du kan komme til kirkens gudstjenester.

Jakob Søe Esmarch, kbf.

Dybbølsgade 44
tlf. 9742 2008
jses@km.dk
Træffes alle dage, undtagen fredag

Carsten Ørum Jørgensen

mobil 61 16 42 36
fastnet 97 42 38 48
coj@km.dk
Træffes alle dage, undtagen mandag.

Isak Holm

Kontor i kirken (hyttekontoret i gårdhaven)
tlf. 24 47 04 24
iho@km.dk
Træffes de fleste hverdage - undtagen mandag.
14-02-2018
Den nødvendige samtale
På forårets Nørrelandsaften får vi besøg af Herdis Hansen, som er leder af Anker......
21-02-2018
Værktøjskassen. 'Hvordan være en Menighed efter Guds hjerte'
v. Anders Michael Hansen, Århus Valgmenighed.