Åbning af Kirkens Genbrug
Lavhedevej 48

Minikonfirmand

Mange steder er det lige så naturligt at blive minikonfirmand som konfirmand

Undervisningen gælder også det samme, at styrke barnets kendskab til folkekirken og dens forkyndelse.
Børnene må gerne "prøve" undervisningen, men efter de første par gange regner vi tilmeldingen for bindende. Indbydelsen kommer direkte til Nørrelands og Sct. Jørgens skoler.

Hvem kan blive minikonfirmand og hvad sker der?

Minikonfirmandtilbudet er for alle i 3. klasse, og det sker lige efter skoletid.
Vi mødes 1½ time hver uge, fra efterårsferien til påske.
Af aktiviteter kan nævnes at vi har opgaveløb, laver en video med os selv, synger i kirkekor for en dag o.m.m.

I frikvarteret serverer kirken saft og brød - og man kan spille fodboldspil, bordtennis eller lege i gårdhaven.
Det koster ikke noget at være med.

Hvis du vil vide mere, så kontakt:

kateket Niels H. Mortensen
mobil nr. 23 10 96 35
nhm@noerrelandskirken.dk
18-06-2017
En orgelkoncert i solistklassen
Denne lørdag formiddag indbydes til orgelkoncert, hvor organisten Michael Rosenfeldt......
25-06-2017
Gudstjeneste v. Jakob Søe Esmarch
+ Børnekirke

2. s. e. trinitatis
Nørrelandskirken  |   Døesvej 1  |   7500  Holstebro  |   97424545  |   @noerrelandskirken.dk