Minikonfirmand

Mange steder er det lige så naturligt at blive minikonfirmand som konfirmand

Undervisningen gælder også det samme, at styrke barnets kendskab til folkekirken og dens forkyndelse.
Børnene må gerne "prøve" undervisningen, men efter de første par gange regner vi tilmeldingen for bindende. Indbydelsen kommer direkte til Nørrelands og Sct. Jørgens skoler.

Hvem kan blive minikonfirmand og hvad sker der?

Minikonfirmandtilbudet er for alle i 3. klasse, og det sker lige efter skoletid.
Vi mødes 1½ time hver uge, fra efterårsferien til påske.
Af aktiviteter kan nævnes at vi har opgaveløb, laver en video med os selv, synger i kirkekor for en dag o.m.m.

I frikvarteret serverer kirken saft og brød - og man kan spille fodboldspil, bordtennis eller lege i gårdhaven.
Det koster ikke noget at være med.

Hvis du vil vide mere, så kontakt:

Børne- & ungdomsmedarbejder
Filip Svarre

mobil nr. 51 81 38 18
fs@noerrelandskirken.dk
17-09-2018
Har du spørgsmål til livet og troen?
Så kom med på ALPHA kursus!

Hvad er Alpha?
Alpha...