Andre gudstjenester

Ud over højmessen søndag formiddag, er der i Nørrelandskirken også en vifte af andre typer gudstjenester

Musikgudstjeneste

Der afholdes musikgudstjenester i kirken flere gange om året enten med kirkens eget kor eller med sangere og musikere der selv henvender sig for at afholde en musikgudstjeneste i kirken. Ved musikgudstjenester indgår der fællessalmer og bibellæsninger.

Forbønsgudstjenester

Én til to gange om året er der forbønsgudstjeneste. Forbønsgudstjenesten har et særligt fokus på den lidende i verden - det være sig lande hvor krig og ufred hærger eller forfulgte kristne.

Gudstjenesterne har samme opbygning som højmessen, blot er der her tid til lystænding, skrive en bøn og modtage et opmuntringsord fra Bibelen. Et centralt element i gudstjenesten er også en forbønshandling for en lidende verden; og ofte er der musikalske indslag og tekstlæsninger på flere sprog.

Gudstjenesten planlægges og afholdes sammen med nogle af de nydanske kristne i byen.

15-12-2018
Nørrelandsaften: 'Hvem er Gud for danskerne?'
Sæsonens sidste Nørrelandsaften er noget at glæde sig til! Her holder skuespiller......
16-12-2018