Krybbespil

Andre gudstjenester

Ud over højmessen søndag formiddag, er der i Nørrelandskirken også en vifte af andre typer gudstjenester

Musikgudstjeneste

Der afholdes musikgudstjenester i kirken flere gange om året enten med kirkens eget kor eller med sangere og musikere der selv henvender sig for at afholde en musikgudstjeneste i kirken. Ved musikgudstjenester indgår der fællessalmer og bibellæsninger.

Forbønsgudstjenester

Én til to gange om året er der forbønsgudstjeneste. Forbønsgudstjenesten har et særligt fokus på den lidende i verden - det være sig lande hvor krig og ufred hærger eller forfulgte kristne.

Gudstjenesterne har samme opbygning som højmessen, blot er der her tid til lystænding, skrive en bøn og modtage et opmuntringsord fra Bibelen. Et centralt element i gudstjenesten er også en forbønshandling for en lidende verden; og ofte er der musikalske indslag og tekstlæsninger på flere sprog.

Gudstjenesten planlægges og afholdes sammen med nogle af de nydanske kristne i byen.

Hvis du vil vide mere, så kontakt:
sognemedhjælper Marianne Skjølstrup
ms@noerrelandskirken.dk

30-11-2017
Samtalegruppe for børn efter forældres skilsmisse
Nørreland Sogns Menighedespleje opstarter i foråret 2018 en børnegruppe, for......
14-12-2017
Børnejul
Nørrelandskirken  |   Døesvej 1  |   7500  Holstebro  |   97424545  |   @noerrelandskirken.dk