Krybbespil

Børnegudstjenester

Spaghettigudstjenester

En spaghetti-gudstjeneste er en gudstjeneste på 20-30 minutter.

Den er for alle børn - især 0-9 årige - og deres forældre.
Hver gang kommer Konrad og vi hører noget om Gud.
Vi synger et par sange.
Vi beder en bøn og får Guds velsignelse.
Bagefter går vi ind og spiser spaghetti og kødsovs sammen.
Maden koster 20 kr. pr. voksen og er gratis for børn

Hvis du vil vide mere så kontakt:
Jakob Esmarch
9742 2008
jses@km.dk

Fastelavnsgudstjenesten

trækker hvert år fulde huse hvor børnene kommer udklædt til gudstjenesten og bagefter slåes der katten af tønden i menighedslokalerne, hvorefter store og små får fastelavnsboller.

Palmesøndag

er den dag i året, hvor vi hos os tager afsked med minikonfirmanderne. Denne dag laver minikonfirmanderne et indslag i gudstjenesten med fokus på påsken.

Høstgudstjenesten

Ligger hos os fast 2. søndag i september. Det er en dag, hvor børnene bære frugt og blomster ind under præludiet. Gudstjenestens salmer og ord er rettet til børnene.

BUSK-gudstjensten

Børn-Unge-Sogn-Kirke gudstjenesten ligger sidste søndag i oktober.
Her deltager alle spejder-korpsene og der kan også være indslag ved børnekor fra sognets skoler.
Dagen fortsætter med aktiviteter i kirkens lokaler, senest fejrede vi BUSK med frokost i mødesalen.

Børnepåske & børnejul

Kalder vi den børnegudstjeneste som holdes op til påske og midt i december. Det er gudstjenester hvortil alle børn fra sognets institutioner og dagplejere er indbudt. Børnepåske og børnejul er for alle førskolebørn og deres pårørende.

Krybbespillet

Ligger 3. eller 4. søndag i advent. En vidunderlig optakt til julen med op til 50 medvirkende børn. Det må man ikke gå glip af. Efterfølgende er der godteposer til børn og brunkager til de voksne.
30-11-2017
Samtalegruppe for børn efter forældres skilsmisse
Nørreland Sogns Menighedespleje opstarter i foråret 2018 en børnegruppe, for......
17-12-2017