Små synger sammen
Forsangere: Sønderlandskolens 3. A, B & C klasser

Rytmisk gudstjeneste

Rytmisk gudstjeneste er en anderledes gudstjeneste

Der er ligesom i højmessen prædiken, nadver, trosbekendelsen og bønner. Men der ud over er formen mere fri: orglet er erstattet af et band, en lovsangsgruppe leder sangen og under nadveren er der bagerst i kirken mulighed for forbøn. Nadveren står en af kirkens præster for, hvorimod prædiken også kan holdes af andre end præster.

Der er Rytmisk gudstjeneste flere gange om året,
enten kl. 16.00 - hvor der er børnekirke og mulighed for at spise sammen bagefter.
Eller kl. 19.00 hvor atmosfæren er mere intim.

Et væld af frivillige har del i opgaverne i og omkring gudstjenesten, med alt lige fra styring af projektor, synge for på lovsangene, lave noget for børnene, stå for café efter gudstjenesten og meget mere. Og vi vil gerne være flere om opgaverne!

Hvis du vil vide mere, så kontakt:

Morten Nebel
01-10-2017
Gud, hvor jeg savner dig!
Senior Café og kirkens præster inviterer til en særlig TEMA-cafe om sorg:

Gud,...
22-10-2017
Gudstjeneste v. Jakob Søe Esmarch
19. s. e. trinitatis

+ Kravle- og Børnekirke
Nørrelandskirken  |   Døesvej 1  |   7500  Holstebro  |   97424545  |   @noerrelandskirken.dk