Rytmisk gudstjeneste

Rytmisk gudstjeneste er en anderledes gudstjeneste

Der er ligesom i højmessen prædiken, nadver, trosbekendelsen og bønner. Men der ud over er formen mere fri: orglet er erstattet af et band, en lovsangsgruppe leder sangen og under nadveren er der bagerst i kirken mulighed for forbøn. Nadveren står en af kirkens præster for, hvorimod prædiken også kan holdes af andre end præster.

Der er Rytmisk gudstjeneste flere gange om året,
enten kl. 16.00 - hvor der er børnekirke og mulighed for at spise sammen bagefter.
Eller kl. 19.00 hvor atmosfæren er mere intim.

Et væld af frivillige har del i opgaverne i og omkring gudstjenesten, med alt lige fra styring af projektor, synge for på lovsangene, lave noget for børnene, stå for café efter gudstjenesten og meget mere. Og vi vil gerne være flere om opgaverne!

Hvis du vil vide mere, så kontakt:

Morten Nebel
07-11-2019
Nørrelandskirkens Tværkulturelle Arbejde modtager prisen ”Stjernestunder – Tværkulturelt Centers Aktivitetspris 2019”
Tværkulturelt Center er et netværk, der arbejder på at bygge bro mellem folkekirken......
19-11-2019
Sognemøde. 'Åbne Døre - på rejse med bibelen' v. sognepræst Mona Kjær Nielsen