Kvartersfestival 2017

Nørrelandskirkens vision 2017-2020

Mødt af Gud – del i fællesskab og tjeneste

Vi ønsker
- at være en kirke, hvor alt hvad vi er, har fokus på tro, relation og involvering.

Tro
Vi ønsker at være en kirke, hvor mennesker møder Bibelens Gud og hans budskab til alle mennesker, og kommer til tro på Jesus Kristus.

Relation
Vi ønsker at være en nærværende kirke i hele sognet, med fællesskaber
- hvor mennesker deler liv og deler tro på Jesus Kristus.
- hvor man bydes velkommen og møder omsorg.

Involvering
Vi ønsker at være en kirke, hvor mennesker bliver en del af menigheden, og dermed inddrages i kirkens liv og opgaver, og tjener med de evner og nådegaver Gud giver.

En vision har kun betydning hvis den bliver praktiseret. Derfor skal den nu præsenteres for alle områdefællesskaber i vores menighed og vi glæder os til at se hvordan den kommer til at tage form i vores menighedsfællesskab.
21-06-2018
Tag med til UHRE