Kvartersfestival 2017

Pilgrimsruter

I og omkring Holstebro

Nørrelandskirken er nu også blevet et stop på en ud af to pilgrimsruter omkring Holstebro.

Pilgrimsvandringerne omkring Holstebro er tilrettelagt i et samabejde mellem Turistforeningen, Fodslaw, Friluftsrådet, Kirkerne, LAG Holstebro, Holstebro Museum og Holstebro Kommune.

De to ruter er navngivet henholdsvis Klosterruten & Nissum Fjord ruten.

1. Klosterruten

På Klosterruten møder man et par af områdets kloster- ruiner og vandrer i det blide bakkelandskab langs søerne og Limfjorden.
Ruten er i alt 100 km.

2. Nissum Fjord ruten

På Nissum Fjord ruten kommer man i berøring med det storslåede Vesterhav og oplever naturens mere barske bid i omgivelserne.
Ruten er på 114 km i alt.

Pilgrimsvandringerne er tilrettelagt for folk, der rejser til fods. Cyklister og bilister henvises til offentlige veje.

Kort at vandre efter

Kort og informationsmateriale kan fås på turistbureauer i kommunen, hos kirkerne og på overnatningssteder.
27-07-2018
Nyt hold babysalmesang starter til september
Torsdag 22. september begynder det nye hold af babyer med deres voksen til babysalmesang.......
21-08-2018
Hverdagsgudstjeneste
med efterfølgende kaffebord og hyggeligt samvær.