Pilgrimsruter

I og omkring Holstebro

Nørrelandskirken er nu også blevet et stop på en ud af to pilgrimsruter omkring Holstebro.

Pilgrimsvandringerne omkring Holstebro er tilrettelagt i et samabejde mellem Turistforeningen, Fodslaw, Friluftsrådet, Kirkerne, LAG Holstebro, Holstebro Museum og Holstebro Kommune.

De to ruter er navngivet henholdsvis Klosterruten & Nissum Fjord ruten.

1. Klosterruten

På Klosterruten møder man et par af områdets kloster- ruiner og vandrer i det blide bakkelandskab langs søerne og Limfjorden.
Ruten er i alt 100 km.

2. Nissum Fjord ruten

På Nissum Fjord ruten kommer man i berøring med det storslåede Vesterhav og oplever naturens mere barske bid i omgivelserne.
Ruten er på 114 km i alt.

Pilgrimsvandringerne er tilrettelagt for folk, der rejser til fods. Cyklister og bilister henvises til offentlige veje.

Kort at vandre efter

Kort og informationsmateriale kan fås på turistbureauer i kommunen, hos kirkerne og på overnatningssteder.
17-10-2018
Nørrelandskirken i Holstebro søger sognemedhjælper
Med særligt fokus på fællesskaber for voksne, diakoni og det tværkulturelle.

Vil...
21-10-2018
Gudstjeneste v. Carsten Ørum Jørgensen
Under prædiken er der Børnekirke.
21. s. e. trinitatis