Krybbespil

Pilgrimsruter

I og omkring Holstebro

Nørrelandskirken er nu også blevet et stop på en ud af to pilgrimsruter omkring Holstebro.

Pilgrimsvandringerne omkring Holstebro er tilrettelagt i et samabejde mellem Turistforeningen, Fodslaw, Friluftsrådet, Kirkerne, LAG Holstebro, Holstebro Museum og Holstebro Kommune.

De to ruter er navngivet henholdsvis Klosterruten & Nissum Fjord ruten.

1. Klosterruten

På Klosterruten møder man et par af områdets kloster- ruiner og vandrer i det blide bakkelandskab langs søerne og Limfjorden.
Ruten er i alt 100 km.

2. Nissum Fjord ruten

På Nissum Fjord ruten kommer man i berøring med det storslåede Vesterhav og oplever naturens mere barske bid i omgivelserne.
Ruten er på 114 km i alt.

Pilgrimsvandringerne er tilrettelagt for folk, der rejser til fods. Cyklister og bilister henvises til offentlige veje.

Kort at vandre efter

Kort og informationsmateriale kan fås på turistbureauer i kommunen, hos kirkerne og på overnatningssteder.
30-11-2017
Samtalegruppe for børn efter forældres skilsmisse
Nørreland Sogns Menighedespleje opstarter i foråret 2018 en børnegruppe, for......
14-12-2017