Kvartersfestival 2017

Folkekirkens Feriehjælp

Folkekirkens feriehjælp

Er det længe siden du har haft råd til at tage på ferie sammen med dine børn?
Er du på kontanthjælp?
Så hør her:

Nørrelandskirken er med i projekt Folkekirkens Feriehjælp under Samvirkende Menighedsplejer. Projektet gør det muligt for os, ved hjælp af midler fra Arbejdsmarkedets Feriefond, at sende 6 børnefamilier fra Nørreland sogn på en uges gratis sommerferie i 2018.

Peter Mygind er præsident for Folkekirkens Feriehjælp.

Hvor går ferien hen?

Sommerferien går til Jesperhus Resort på Mors sammen med andre familier fra sognet og frivillige rejseledere kirken.

Hver familie får sin egen feriehytte, og rejselederne vil arrangere en god uge hvor man både kan hygge sig med sin egen familie og få nogle gode oplevelser sammen med andre. Hvor meget man vil være sammen med de andre, det bestemmer man selv.
Det koster ikke noget at deltage: både feriehytte, mad, transport og entré er betalt.

Ferien bliver i uge 27,
mandag 2. juli til mandag 9. juli 2018.

Hvem kan få en plads?

For at komme i betragtning skal du bo i Nørreland sogn og have hjemmeboende børn under 18 år. Du og din evt. samlever skal begge have levet under kontanthjælpsloftet i 2017, hvilket svarer til en årlig indtægt på max:

177.696 kr. for enlige forsørgere
355.392 kr. for gifte/samlevende forsørgere

For at komme i betragtning kræver det at du udfylder et ansøgningsskema og afleverer en kopi af din og din evt. samlevers årsopgørelse for 2017 inden 18. april 2018.

Er du på integrationsydelse skal du afklare med Jobcenter & sprogskole at du må holde ferie i uge 27. Hvis de oplyser at du ikke må holde ferie, så kan du desværre ikke få tildelt feriehjælp.

Vil I gerne søge om at være blandt de familier som skal på en god sommerferie i 2018 eller høre mere om projektet, så kontakt sognemedhjælper Marianne Skjølstrup på tlf. 23 10 96 75, ms@noerrelandskirken.dk

Har du i hele 2017 været på SU, eller er du på folkepension kan du desværre ikke komme i betragtning til feriehjælp!
27-07-2018
Nyt hold babysalmesang starter til september
Torsdag 22. september begynder det nye hold af babyer med deres voksen til babysalmesang.......
21-08-2018
Hverdagsgudstjeneste
med efterfølgende kaffebord og hyggeligt samvær.