Åbning af Kirkens Genbrug
Lavhedevej 48

Folkekirkens Feriehjælp

Folkekirkens feriehjælp

Er det længe siden du har haft råd til at tage på ferie sammen med dine børn?
Er du på kontanthjælp?
Så hør her:

Nørrelandskirken er med i projekt Folkekirkens Feriehjælp under Samvirkende Menighedsplejer. Projektet gør det muligt for os, at sende to børnefamilier fra Holstebro på en uges gratis sommerferie i 2017.

Peter Mygind er præsident for Folkekirkens Feriehjælp.

Hvor går ferien hen?

Sommerferien går til Jesperhus Resort på Mors sammen med andre familier fra sognet og frivillige rejseledere kirken.

Hver familie får sin egen feriehytte, og rejselederne vil arrangere en god uge hvor man både kan hygge sig med sin egen familie og få nogle gode oplevelser sammen med andre. Hvor meget man vil være sammen med de andre, det bestemmer man selv.
Det koster ikke noget at deltage: både feriehytte, mad, transport og entré er betalt.

Ferien bliver i uge 26, fra søndag til søndag.

Hvem kan få en plads?

For at komme i betragtning skal du bo i Nørreland sogn og have hjemmeboende børn under 18 år. Du og din evt. samlever skal begge have levet under kontanthjælpsloftet i 2016.

For at komme i betragtning kræver det at du udfylder et ansøgningsskema (se nedenfor eller få et på Kordegnekontoret) og afleverer en kopi af din og din evt. samlevers årsopgørelse for 2016 inden 18. april 2017.

Vil I gerne søge om at være blandt de familier som skal på en god sommerferie i 2017 eller høre mere om projektet, så kontakt sognemedhjælper Marianne Skjølstrup på tlf. 23 10 96 75, ms@noerrelandskirken.dk

Er du på SU kan du desværre ikke komme i betragtning til feriehjælp!
Tilknyttet fil:    Ansøgningsskema 2017 (30 Kb)
21-08-2017
Nyt hold babysalmesang
Babysalmesang starter 21. september