Folkekirkens Feriehjælp

Folkekirkens feriehjælp

Er det længe siden du har haft råd til at tage på ferie sammen med dine børn?
Er du på kontanthjælp?
Så hør her:

Nørrelandskirken er med i projekt Folkekirkens Feriehjælp under Samvirkende Menighedsplejer. Projektet gør det muligt for os, ved hjælp af midler fra Arbejdsmarkedets Feriefond, at sende 6 børnefamilier fra Nørreland sogn på en uges gratis sommerferie i 2018.

Peter Mygind er præsident for Folkekirkens Feriehjælp.

Hvor går ferien hen?

Sommerferien går til Jesperhus Resort på Mors sammen med andre familier fra sognet og frivillige rejseledere kirken.

Hver familie får sin egen feriehytte, og rejselederne vil arrangere en god uge hvor man både kan hygge sig med sin egen familie og få nogle gode oplevelser sammen med andre. Hvor meget man vil være sammen med de andre, det bestemmer man selv.
Det koster ikke noget at deltage: både feriehytte, mad, transport og entré er betalt.

Ferien bliver i uge 27,
mandag 2. juli til mandag 9. juli 2018.
15-12-2018
Nørrelandsaften: 'Hvem er Gud for danskerne?'
Sæsonens sidste Nørrelandsaften er noget at glæde sig til! Her holder skuespiller......
16-12-2018