FAMILIEGUDSTJENESTER

Fastelavnsgudstjeneste

Fastelavnsgudstjenesten er en festlig gudstjeneste for hele familien.  Børn og voksne er meget velkommen til at komme udklædt til gudstjenesten og bagefter slåes der katten af tønden i menighedslokalerne, hvorefter store og små får fastelavnsboller.

Familiegudstjeneste med minikonfirmander

Denne søndag afslutter vi vores minikonfirmandforløb. Minikonfirmanderne kommer med indslag i gudstjenesten og er med til skabe rammerne for en rigtig festlig gudstjeneste.

Næste familiegudstjeneste med minikonformander er søndag den 29. marts 2020

Sommerfamiliegudstjenesten

Vi sparker sommerferien i gang med en skøn familiegudstjeneste 3 eller 4 søndag i juni måned.

Høstgudstjenesten

Ligger hos os fast 2. søndag i september. Det er en dag, hvor børnene bærer frugt og blomster ind under præludiet. Gudstjenestens forkyndelse er rettet til børnene. Efter gudstjeneste afholdes der auktion af høstofferet

Næste høstgudstjeneste er: hold øje med opdateringer i kalenderen herpå siden

Familiegudstjeneste med konfirmander

Denne søndag afslutter vi vores konfirmandlejr. Konfirmanderne kommer med indslag i gudstjenesten og er med til skabe rammerne for en rigtig festlig gudstjeneste.

Næste familiegudstjeneste med konfirmanderne er: hold øje med opdateringer i kalenderen herpå siden

BUSK-gudstjenesten

Børn-Unge-Sogn-Kirke gudstjenesten ligger sidste søndag i oktober.

BUSK-gudstjenesten er en gudstjeneste for hele familien. Spejderkorpsene deltager og er med til skabe rammerne for en festlig familie gudstjeneste

Næste BUSK-gudstjeneste er: hold øje med opdateringer i kalenderen herpå siden

Spaghettigudstjenester

En spaghetti-gudstjeneste er en gudstjeneste på 20-30 minutter.

Den er for alle børn - især 0-9 årige - og deres forældre. Hver gang kommer dukken Konrad og vi hører noget om Gud. Vi synger et par sange. Vi beder en bøn og får Guds velsignelse.

Bagefter spiser vi spaghetti og kødsovs sammen.

Maden koster 20 kr. pr. voksen og er gratis for børn

Krybbespillet

Hvert år er børnekirken med til stå for krybbespil i kirken.
Krybbespillet ligger 2. eller 3. søndag i advent. En vidunderlig optakt til julen med op til 50 medvirkende børn. Det må man ikke gå glip af. Efterfølgende er der godteposer til børn og brunkager til de voksne.

Næste gang der er Krybbespil: hold øje med opdateringer i kalenderen herpå siden

Hvis du vil vide mere så kontakt:

Filip Svarre, Børne - og ungdomsmedarbejder

Mobil nr. 5181 3818