SPEJDER


De grønne pigespejdere


 

Her er ingen drenge og mænd!

Danmarks største frivillige børne- og ungdomsorganisation kun for piger og kvinder. I Holstebro gruppe er vi en spireflok, en smutteflok og en spejdertrop, i alt ca. 30 glade grønne piger – og der er altid plads til én til!

Spirerne (0.-1. kl.) mødes hver uge hvor de udforsker og udfordrer verden omkring sig bl.a. ved hjælp af leg, sang, ture, naturoplevelser og historier. De lærer at samarbejde, lytte og tage hensyn til hinanden. De lærer også at mestre små opgaver og finde ud af nye ting ved selv at få lov til at prøve.

Smutterne (2.-3. kl.) mødes hver uge og får hele tiden nye udfordringer, hvor de lærer mere om sig selv, hinanden og verden omkring dem. Som alle andre pigespejdere lærer smutterne nye ting ved at prøve selv. De oplever, at man kan mere end man tror, hvis man samarbejder og tager hensyn til hinanden.

Spejderne (4.-5. kl.) mødes hver uge og lærer at tage ansvar igennem sjove aktiviteter, der altid er tilpasset pigernes udviklingstrin og modenhed. De prøver deres grænser af med udfordrende friluftsaktiviteter og årets sommerlejr er en landslejr hvor 4000 piger er sammen i en uge.


De grønne pigespejdere i Holstebro gruppe mødes hver onsdag aften.

Hvis du vil vide mere:

Så klik ind på vores hjemmeside: www.pigespejder.dk

http://www.pigespejder.dk/holstebro
Du kan også kontakte:  
Gruppeleder Gitte Preussler, 21 68 82 36
gsp@webspeed.dk


KFUM SPEJDERNE

 


 

At være spejder betyder godt kammeratskab, masser af friluftsliv og gode oplevelser for livet

KFUM- Spejderne er både for drenge og piger. Spejderne lærer en masse ting - ikke bare ved at høre om dem, men ved selv at prøve sig frem.


Aktiviteterne er f.eks. hemmelige koder, lave mad over bål, at bygge med reb og rafter, sejle i kano, løbe natløb og meget mere.


Kom og besøg os, vi har møde hver mandag fra kl. 18.30 til 20.00.
Jeg sender gerne et program til dig.

Hvis du vil vide mere, så kontakt:

Verner Ibsen
Tlf. 9741 2340
Mobil 2085 6569
verner.ibsen@mail.dkKFUM-Spejderne Prins Buris gruppe:  www.spejdernet.dk
KFUM-Spejderne i Danmark:  www.spejdernet.dk