VI HAR BRUG FOR DIG!

FRIVILLIGHED I KIRKEN

Bliv frivillig i Nørrelandskirken. Der er mange muligheder!

Nørrelandskirken er drevet af frivillige medarbejdere. Uden frivillige ingen kirke – bogstavelig talt blev de første sten af kirken lagt, fordi der er mennesker i vores sogn, som ønsker at være kirke lokalt. Og sådan er det stadigvæk. Nørrelandskirken står og lever, fordi der er mennesker, der giver den liv.

Menighedens DNA

Helt grundlæggende kan man sige, at det at være menighed er, at være et tjenende fællesskab, hvor vi er sammen om at tjene Gud, tjene hinanden og tjene mennesker omkring os. At være et tjenende fællesskab er selve menighedens DNA.

Til gavn og glæde

Der har altid været et rigt og varieret liv i Nørrelandskirken, og det har vi et stort ønske om, at det vil fortsætte. Vi ønsker og tror nemlig på, at det at have en opgave, en tjeneste, kan være til stor glæde og gavn – både for den der har opgaven, og for den der nyder godt af den.

Kontakt

Hvis du har lyst til at hjælpe til med et bestemt område, så er du altid velkommen til at tage fat i den, der har ansvaret for det konkrete tjenesteområde:

Gudstjenester: Carsten Ørum Jørgensen, 6116 4236

Tværkulturelle fællesskaber: Jakob Søe Esmarch, 2940 2014