BETA-GRUPPE


Invitation til alle, der gerne vil vide mere: Kom og vær med!

Gruppen er oprettet som en Beta gruppe i forlængelse af et tidligere Alpha-kursus i Nørrelandskirken for dem, der gerne vil vide mere. Gruppen ledes af Tinne Hornstrup. Uanset om vores liv med Jesus lige er begyndt, eller om vi har vandret med Jesus i flere år, så er det vigtigt, at vi er hinandens medvandrere med kærlig omsorg og lyttende ører.

Vi arbejder med Bibelen og de forskellige evangelier ud fra ét materiale, som er udarbejdet af den internationale organisation ”Kend din Bibel”. Aktuelt arbejder vi med Johannes-evangeliet og påskens budskab.

Det betyder, at vi har et hæfte med bibeltekst og spørgsmål i relation til teksten og vores eget liv i dag. Til hver gang vi mødes, har vi forinden forberedt os ud fra teksten og spørgsmålene. Når vi så mødes, diskuterer vi, hvad vi har læst, og hvordan det relaterer til vores eget liv i dag. På denne måde forsøger vi sammen at finde frem til, hvad Jesus vil fortælle os gennem det, vi læser. Målet er, at alle deltagere i gruppen får udbytte af teksten og samværet.

Vi mødes ca. hver 14. dag i lige uger hos hinanden i private hjem og starter kl. 19 og slutter kl. 20.30 med at drikke kaffe og the. Mødeaften forsøges fastlagt så det passer bedst muligt for alle.

VELKOMMEN!

 

Er du interesseret i at høre mere om Beta-gruppen, så kontakt:

Erik Lund Møller, tlf.: 51212574, email: elm@shm.dk  
Tinne Hornstrup, tlf.: 24266308, email: hornstrup@dadlnet.dk