KOM OG FÅ EN SAMTALE MED PRÆSTEN

Nørrelandskirkens præster står altid til rådighed for samtale. Ring til én af dem for at aftale et tidspunkt, hvor I kan mødes og tale om det fylder af stort og småt i livet.

Præsten har tavshedspligt. Samtalen kan foregå på præstens kontor eller i hjemmet eller et helt tredje sted. Du kan også sende en mail eller ringe til en præst.

Der findes et gammelt ord for samtale med præsten, som hedder Sjælesorg. Det betyder omsorg for sjælen og er en mulighed for at tale med et andet menneske om lige præcis det, der tynger dig.

Det kan være alt fra mindre udfordringer til sorg, sygdom, ensomhed, skilsmisse, personlige problemer, familierelationer, tvivl, tro og tanker om fremtiden. Der er ikke noget rigtigt eller forkert at henvende sig til præsten med.

Du behøver ikke at være kristen eller at tro på Gud for at tale med en præst.

Nogle gange kan man som menneske lide under noget man har gjort forkert - der kan være behov for at få det fortalt til en anden person - en person som har tavshedspligt. I forlængelse af sådan en samtale er det muligt at modtage skriftemål.

Præsterne står også til rådighed for hjemmealtergang, der hvor sygdom forhindrer, at du kan komme til kirkens gudstjenester.

Kontakt én af præsterne:

Jakob Søe Esmarch, kbf.

Dybbølsgade 44, 7500 Holstebro.
mobil 29 40 20 14
fastnet 97 42 2008
jses@km.dk
Træffes alle hverdage, undtagen fredag.

Carsten Ørum Jørgensen

Frejasvej 39, 7500 Holstebro

mobil 61 16 42 36
fastnet 97 42 38 48
coj@km.dk
Træffes alle hverdage, undtagen mandag.

Isak Holm

Kontor i kirken (hyttekontoret i gårdhaven)
iho@km.dk
Træffes de fleste hverdage - undtagen mandag.