KIRKEN ER FOR BØRN

I Nørrelandskirken, vil vi at alle børn og unge der kommer her, føler sig hjemme og at der er plads til dem.

Derfor er det vigtigt for os at skabe de bedst mulige rammer for at børn oplever en stor glæde og fællesskab ved gudstjenesten. Vi har en børnekirke i tre forskellige aldersspor, en række familiegudstjenester og spaghettigudstjenester der alle på hver sin måde, møder børn i øjenhøjde og har fokus på at børn må opleve glæden, fællesskabet, troen i gudstjenesten.

Læs mere om Børnekirke og familiegudstjenester ved at følge linksene nederst på siden.

Har du lyst til at blive frivillige i Nørrelandskirkens børne- og ungdomsarbejde, og være med til at skabe og facilitere rammer der gør, at børn og unge føler sig hjemme i kirken, så  kontakt:

Børne- & ungdomsmedarbejder

Filip Svarre
mobil nr. 51 81 38 18
fs@noerrelandskirken.dk

I denne lille film kan du se lidt om, hvordan det er at være barn i Nørrelandskirken.

Vi har masser af tilbud til børn og børnefamilier. Du kan få et overblik over de mange aktiviteter i boksene nederst på siden.