MINIKONFIRMAND

Minikonfirmandtilbuddet er for alle i 3. klasse på Den Kristne Friskole og Balletskolen.

Formål
Undervisningens formål er at styrke barnets kendskab til kirken, den kristne tro og ikke mindst udforsker vi, hvad det vil sige at være et kristent fællesskab.

Tid: Hver onsdage kl 14.00-15.30

Vigtige datoer:

·      Opstartsmøde: søndag den 17/11

·      Første gang: onsdag den 20/11

·      Udflugt: lørdag den 18/1

·      Afslutning: søndag den 29/3

Hvordan ser minikonfirmand ud i praksis
Vi starter med en lille gudstjeneste i børnehøjde sammen med en af præsterne. Her har vi har særlig fokus på dagens tema, gennem bibelhistorier, sang og fortælling.
Bagefter holder vi en pause, hvor vi får lidt saft og brød. Her er der særlig tid til nærvær og hygge.
Efter pausen, skal vi bl.a. lege, være kreative og gå på opdagelse. Kort sagt: Vi udforsker dagens tema gennem leg og kreative aktiviteter.

4 gange vil vi bryde vores normale struktur og bruge en dag hvor fællesskabet på en særlig måde er i fokus, og hvor det legende og kreative får endnu mere plads.

Børnene må gerne "prøve" undervisningen, men efter de første par gange regner vi tilmeldingen for bindende.

Hvis du vil vide mere, så kontakt:

Børne- & ungdomsmedarbejder
Filip Svarre