VELKOMMEN SOM VOKSEN I NØRRELANDSKIRKEN

”Hvor er det godt og herligt, når brødre sidder sammen (Salme 133)”

Vi ønsker, at der i Nørrelandskirken skal være et tilbud, hvor du som voksen kan finde fællesskab med andre og føle dig godt tilpas. Derfor inviterer vi til en række forskellige arrangementer og aktiviteter.

De forskellige fællesskaber for voksne i Nørrelandskirken er som udgangspunkt åbne for alle. Der kan være enkelte tilfælde, hvor det kræver en forhåndstilmelding. Vi vil rigtig gerne invitere dig til lige de aktiviteter, du kunne have lyst til, og har du brug for hjælp, så tøv ikke med at tage kontakt!

---

Der er mange muligheder for også at være med til at bidrage til fællesskaberne; Det kunne være i forskellige udvalg, der planlægger og tilrettelægger, i praktiske situationer som hjælp til kaffebrygning og i kreative processer med gode idéer til bibelundervisning og forkyndelse.

Når det er sagt, så er det vigtigste, at fællesskaberne er sammensat af mennesker med forskellige evner, baggrunde og erfaringer fra livet, for mangfoldigheden er en rigdom. Der er brug for alle i menighedens fællesskab. Der er brug for dig.

Kontakt:

Sognemedhjælper Christine Linde Najbjerg