CELLEGRUPPER

Cellegrupper i Nørrelandskirken

Det nære fællesskab i menigheden

En cellegruppe er en mindre gruppe i det store fællesskab, hvor det er muligt at dele tro og liv. En cellegruppe vil typisk bestå af mellem 5-12 personer, og kulturen i cellegruppen kan afspejle medlemmernes behov. Nogle grupper begynder med at spise sammen, andre har særskilt børneprogram, nogle mødes hver uge, nogle hver anden uge. Grupper er forskellige, men fælles for grupperne er, at her er der fokus på at dele liv og tro med hinanden eksempelvis i bøn og bibelstudie.

En del af kirkens cellegrupper er knyttet til Nørrelandskirkens Menighedsfællesskab, hvor det er tænkt ind i programmet, at der er plads til at mødes i cellegrupperne hver anden uge. Du kan se Nørrelandskirkens Menighedsfællesskabs program her.

Et formål ud over gruppen selv

Vi vil gerne opmuntre alle grupper til at have et fælles projekt, der rækker ud over gruppen selv. Det kan være en tjeneste i menighed, som man varetager i fællesskab, fx at lave kirkekaffe en søndag i ny og næ, at hjælpe med Børnekirke, at række ud i sognet med praktisk hjælp eller at samle ind til nødlidende i verden – eller noget helt andet.

Vil du være med?

Du kan altid kontakte os, hvis du er interesseret i at være med i en cellegruppe, og så vil vi hjælpe med at finde en gruppe, der passer til dig.

En gang om året vil vi samle cellegrupperne til inspiration og erfaringsudveksling. Det betyder også, at vi gerne vil have kontakt til alle cellegrupper, der findes i Nørrelandskirken. På den måde kan vi lettere hjælpe nye ind i cellegrupper og samtidigt invitere ind til relevante arrangementer for jer.

Kontakt:

Carsten Sørensen, carsten@csoerensen.dk eller

Sognemedhjælper Christine Linde Najbjerg, cln@noerrelandskirken.dk / 2310 9675 (man-tors)