FOLKEKIRKENS FERIEHJÆLP

Et tilbud for økonomisk udsatte familier

”De andre kom på ferie – det gjorde vi også!”

”Jeg har aldrig været på ferie før – det er bare SÅ fedt!”

Det er rart at have muligheden for at invitere sin familie på sommerferie; På den måde kan man komme lidt hjemmefra, man kan slappe af sammen, og som barn har man noget at fortælle om, når man kommer tilbage til hverdagen..

Nørreland Sogns Menighedspleje ansøger hvert år om en kvote fra Folkekirkens Feriehjælp, sådan at vi kan sende 6 familier fra sognet på en uges gratis sommerferie.

Der er en række betingelser, der skal gælde før en ansøgning kan komme i betragtning:

-       Man skal bo i Nørreland Sogn

-       Man skal have hjemmeboende børn under 18 år

-       Alle forældre i husstanden skal være på kontanthjælp eller lignende overførselsindkomst, der svarer hertil

-       Man skal udfylde et ansøgningsskema og hertil vedhæfte en erklæring på, at begge forældre er på overførselsindkomst, der skal være underskrevet af en sagsbehandler fra kommunen.

Der er sædvanligvis mulighed for at sende en ansøgning til Feriehjælpen i løbet af foråret (cirka marts-april) og ansøgningsfrist i slutningen af den periode (cirka april-maj). Det varierer fra år til år, så hold øje med siden her.

Du ansøger ved at udfylde og aflevere

1)   Ansøgningsskemaet

2)   Skema 2: Bekræftelse af Indkomstforhold

Du finder ansøgningsskemaet og skemaet til underskrift her eller på Kordegnekontoret i Nørrelandskirken.

Er du på SU eller folkepension, kan du desværre ikke komme i betragtning til Feriehjælp.

Tilknyttet fil:     Ansøgningsskema og bekræftelse af indkomstforhold (60 Kb)