FOLKEKIRKENS FERIEHJÆLP

Et tilbud for økonomisk udsatte familier

”De andre kom på ferie – det gjorde vi også!”

”Jeg har aldrig været på ferie før – det er bare SÅ fedt!”

Det er rart at have muligheden for at invitere sin familie på sommerferie; På den måde kan man komme lidt hjemmefra, man kan slappe af sammen, og som barn har man noget at fortælle om, når man kommer tilbage til hverdagen..

Nørreland Sogns Menighedspleje ansøger hvert år om en kvote fra Folkekirkens Feriehjælp, sådan at vi kan sende 6 familier fra sognet på en uges gratis sommerferie. Folkekirkens Feriehjælp bliver hvert år til på grund af et samarbejde mellem Arbejdsmarkedets Feriefond og Samvirkende Menighedsplejer.

* Man skal bo i Nørreland Sogn

* Man skal have hjemmeboende børn under 18 år

* Alle forældre i husstanden skal være på kontanthjælp eller lignende overførselsindkomst, der svarer hertil

* Man skal udfylde et ansøgningsskema og hertil vedhæfte en erklæring på begge forældre, om at de er på overførselsindkomst. Denne erklæring skal være underskrevet af en sagsbehandler fra kommunen

Er du på SU eller folkepension, kan du desværre ikke komme i betragtning til Feriehjælp

OBS! Der er i år mulighed for at søge feriehjælp fra 20. marts til 4. maj 2020.

Du ansøger ved at udfylde og aflevere:

1)   Skema 1: Ansøgningsskemaet (Ét samlet ansøgningsskema for hele familien, alle voksne og alle børn)

2)   Skema 2: Bekræftelse af Indkomstforhold (Èn bekræftelse for hver forælder i husstanden)

Du finder Skema 1 (ansøgningsskema) her og Skema 2 (bekræftelse til kommunen) her til udskrift.

Du skal aflevere ansøgningen incl. bekræftelserne fra kommunen i kirkens postkasse senest den 27. april 2020.

På grund af Covid-19 er Nørrelandskirken lige nu aflåst. Det betyder, at man IKKE kan hente et ansøgningsskema i kirken indtil videre. Så snart situationen bliver anderledes, bliver der informeret om det på siden her.

Har du problemer med at udfylde ansøgningen, så kan du kontakte Sognemedhjælper Christine Linde Najbjerg på cln@noerrelandskirken.dk eller 2310 9675.