PREP FOR PAR

BEDRE KOMMUNIKATION I PARFORHOLDET

Kommunikationskursus for par: bedre kommunikation, forståelse og respekt i parforholdet.

Giv dit parforhold et PREP-kursus

At skabe gode parforhold og trygge familier er et stort ønske for de fleste.
Derfor er der god grund til at bruge tid på at give kærligheden gode betingelser i en travl hverdag. Forelskelsen kom af sig selv. Men kærligheden skal holdes ved lige, og det kræver arbejde.

Hvorfor tage et PREP-kursus?
* Fordi I bliver trænet i at kommunikere mere klart og konstruktivt sammen
* Fordi parforholdet er en foranderlig størrelse, der har behov for udvikling og pleje

* Fordi børn har stor glæde af, at I som forældre afsætter tid til at passe på deres forhold

* Fordi kurset kan give større forståelse – både for sig selv og for sin partner.

Hvem er PREP for?
PREP er for par i alle aldre og livsfaser, der ønsker at arbejde med deres parforhold. Som nyetableret par kan man få inspiration til at skabe gode kommunikationsvaner. Par, der har levet sammen i længere tid, kan få hjælp til at bryde dårlige kommunikationsmønstre eller få inspiration til at videreudvikle det gode i deres forhold.

Hvad er PREP?
PREP er et forbyggende og relationsudviklende kursus, som afholdes af Menighedsplejerne i Holstebro. Der er hverken tale om gruppearbejde eller traditionel parterapi. På PREP-kurset arbejder man kun med sin partner, og man skal altså ikke indvie andre i ens parforhold.
PREP-kurset er uafhængigt af religion og politik.

4 mandage i september 2019:

9., 16., 23. og 30. september kl. 17.30-21.00

Tilmelding:
Michael Hoffmann
postmaster@kirkebyhoffmann.dk

Sidste frist for tilmelding 26. august

Kursussted: Ellebæk kirke, Beethovensvej 22, Holstebro
Prisen pr. par : 995 kr. inkl. mad og materialer

PREP-kursusledere:
Anette Hoffmann, sygeplejerske & Michael Hoffmann, læge
Karen Doktor, socialrådgiver, Jytte Jacobsen, sognemedhjælper & Mogens Jacobsen, leder

Arrangør: Menighedsplejerne i Holstebro, Måbjerg og Nørreland sogne

Et forskningsbaseret tilbud

PREP er udviklet på baggrund af mange års erfaring ved universitetet i Denver, USA, og det har dokumenteret god effekt. På kurset gives der praktiske redskaber og viden om, hvad der fremmer gode parforhold. På arbejdet og i mange andre sammenhænge er det naturligt at få ny viden og lære nye færdigheder. Men det er også vigtigt, når det gælder parforhold og familieliv.

PREP står for Prevention and Relationship Enhancement Program. På dansk kalder vi det for Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold.