TIDSMASKINEN

Et tilbud til enlige mødre og deres børn:

Tag en pause fra hverdagen, hvor TIDEN er DIN, og hvor du, sammen med andre, kan skrue TIDEN tilbage og sammen med andre også se frem i TIDEN mod nye muligheder og ideer

HVAD?

Tidsmaskinen er et forløb på 7 hverdagsaftener, hvor vi mødes hver anden onsdag. Hver gang vil der være et oplæg, som de voksne kan nyde, mens der er sørget for underholdning til børnene.

I forløbet vil der også være en aktivitetsdag for alle.
Det er GRATIS at deltage.

HVEM?

Forløbet er for enlige mødre i Holstebro.

Der er syv pladser på holdet, så skynd dig at melde til. Læs mere om tilmelding senere på siden.

HVOR?

Hver gang mødes vi i Ellebæk Kirke, Beethovensvej 22, 7500 Holstebro
Der kan være ændringer, for eksempel i forbindelse med aktivitetsdagen, men så vil I høre nærmere.

HVORFOR?

Formålet med forløbet er at mødes, dele erfaringer med hinanden, få udvidet ens netværk og at have en fælles oplevelse med ens barn, men samtidig selv blive inspireret til at løse udfordringer i hverdagen.

Der vil være frivillige voksne, der underholder børnene, ligesom der er frivillige med til at hjælpe med maden og samtalen i voksengruppen.

HVORDAN?

Alle aftener foregår på følgende måde:

Kl. 17.00: Vi spiser en gratis aftensmad sammen
kl. 17.45: Oplæg for de voksne, mens børnene hygger sig med hinanden og andre voksne
kl. 19.10: Alle samles til en kop kaffe, men det er også muligt at slutte aftenen her, hvis børnene skal hjem og sove.
Kl. 19.30: Tak for i aften

Første gang er onsdag d. 11. september 2019

TILMELDING:

For nærmere oplysninger og tilmelding kontakt:

Nørreland Sogn:

Christine Linde Najbjerg