ER DU NY I NØRRELANDSKIRKEN?

Velkommen her i Nørrelandskirken!

Nørrelandskirken er kendetegnet ved at være en engageret og mangfoldig menighed, der bestræber sig på at være kirke for hele sognet, hvilket afspejler sig i et varieret udvalg af aktiviteter og fællesskaber i løbet af ugen. Vi ønsker at være en menighed for alle aldre, hvor mennesker bliver en del af et kristent fællesskab og derigennem mærker Guds kærlighed.

GUDSTJENESTER

Du er altid velkommen til gudstjenesterne i Nørrelandskirken. Der er forskellige gudstjenesteformer i vores menighed, se nærmere beskrivelser her.

Hver søndag kl. 10.00 er der højmesse. Ofte vil der også være et program for børn og juniorer under prædikenen, se programmet for børnekirke her.

Der er altid gratis kaffe umiddelbart efter gudstjenesterne kl. 10.00. Hvis du vil høre en søndagsprædiken, kan du også finde dem her.

All Sunday Services are translated to English and Farsi – ask for a headset when you arrive at church to listen to the translation.

FÆLLESSKABER

I kirken har vi fællesskaber for alle aldre og på tværs af generationer i løbet af ugen, klik herunder for at se:

Link til Fællesskaber for alle-boksen

Du kan også finde aktuelle begivenheder i kalenderen her.

Ønsker du en uforpligtende snak om et af vores fællesskaber eller kunne du tænke dig en opgave i menigheden, så kontakt:

Filip Kjær Svarre:
Børnekirke, familiegudstjenester, Legestuen Himmelblå, spejdere, fællesskaber for børn og unge

Christine Linde Najbjerg:
Cellegrupper, klynger, Nørrelandskirkens Menighedsfællesskab, fællesskaber for seniorer, besøgstjeneste mm.

Inge-Margrete Jacobsen:
Tværkulturelle cafémiljøer mm.

Jesper Thimsen:
Kor til mennesker i alle aldre (Ungdomskor, Tirsdagskor, Gospel-kids, gospelkor), koncerter i kirken mm.

Inger Kamstrup:
Babysalmesang, koncerter i kirken mm.

Torben Doktor:
Nørreland Sogns Menighedspleje (Kirkens diakonale arbejde)

Carsten Ørum Jørgensen, Isak Holm og Jakob Søe Esmarch:
Gudstjenester, samtaler, sjælesorg, mm.

Kordegnekontoret:
Medlemskab i Folkekirken, kirkekordegne, praktiske opgaver (kirkekaffe, bagning, kirkebladsuddeling, blomsterdekoration mm.)

Du er altid velkommen til at ringe på telefonnummer 97424545, og så vil vi meget gerne hjælpe dig videre til rette vedkommende.