Du er her:

December i Nørrelandskirken

December i Nørrelandskirken er julegudstjenester, krybbespil, julekoncerter, juleafslutninger for skoler og børnehaver.

I december er der julearrangementer for alle aldre i Nørrelandskirken. Julens budskab er jo en glæde for HELE folket, og det håber vi afspejles i decembers arrangementer.

For børnefamilien er der bl.a. den store Krybbespilsgudstjeneste søndag den 8. december kl.10, hvor en masse børn opfører juleevangeliet, og denne gange er det med helt nye sange. Krybbespillet har i år 50 års jubilæum. Og så er der børnejul torsdag den 12. december kl.9.30, som er en lille børnegudstjeneste for hjemmegående, dagplejere, vuggestuer og børnehaver. Og endelig er der den 24. december kl.11.00 jul med Konrad. En anderledes julegudstjeneste i børnehøjde.

For de voksne er der også en række af gode arrangementer. Tirsdag den 3. december kl.14.30 er der hverdagsgudstjeneste i kirken med efterfølgende julehygge. Og onsdag den 11. december er der julekoncert med GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS - et af DK´s bedste gospelkor. Læs mere om billetsalg osv ovre i kalenderen. Søndag den 22. december kl.10 er der "De ni læsninger", som også er en anledning til at lytte til dejlig julemusik, men også at fordybe sig i julens bibeltekster. Søndag den 22. kl.19.30 er det desuden muligt at synge julen ind til klokkespil ude i kirkens gårdhave.

Også mandag den 30. december er der igen i år den traditionsrige julefest for voksne med traditionel julemad, juletale, julesang og juleandagt.

Derudover er der selvfølgelig alle julens gudstjenester, hvor vi sammen skal lade julens budskab synke sig ned i vore hjerter.

Velkommen til december i Nørrelandskirken!

Del dette: