Du er her:

TAK for årets julehjælp!

Fra Menighedsplejen skal der lyde en stor tak for årets Julehjælp. Taknemligheden var stor, da modtagerne af årets julehjælp fik overrakt gavekort samt julekurv fra jer der havde lavet én til julehjælpen.

I 2019 blev der uddelt til i alt 68 familier. Det foregik ved en uddelingsfest den 12. december, hvor der var hyggelig caféstemning med julejazz, klovne der underholdt børnene, samt æbleskiver og søde sager til alle, der kom forbi. Udover et gavekort og julekurven donerede GASA 126 kg appelsiner og 126 kg æbler, som blev delt ud. REMA 1000 inviterede også alle til at komme igen den 23/12 for at få det overskudsmad, som de ikke fik solgt inden butikkerne holdt julelukket.

Tak til alle bidrag. Vi samlede i alt ca. 31.000 kr ind - både fra private og virksomheder. Tak for alle de flotte julekurve. Taknemlig er der både hos Menighedsplejen og især hos de 68 familier, som i år modtog julehjælp!

Del dette: