Du er her:

NØRRELANDSKIRKEN ÅBNER - Hjerteligt velkommen tilbage!

HJERTELIG VELKOMMEN til GUDSTJENESTE SØNDAG DEN 24. MAJ KL. 9.30 ELLER KL. 11.00!

Vi må være 1 person pr. 4 kvm. Det betyder, at der er plads til 100 personer i kirkerummet, 33 personer i foyeren og 62 personer i menighedssalen.

Til gudstjenesten sidder vi med 2 meters afstand, dog sådan at personer fra samme husstand må sidde ved siden af hinanden. Kirkeværter vil være med til at guide jer på plads.

GUDSTJENESTEN KL. 9.30 KAN OGSÅ FØLGES LIVE PÅ KIRKENS FACEBOOKSIDE.
Skulle vi mod forventning løbe tør for plads, kan man således finde sin smartphone frem og følge gudstjenesten via facebook.

En hjælp til at vi fordeler os over de to gudstjenester:

Bor du i hus / lejlighed med ULIGE HUSNUMMER, kan du evt. vælge gudstjenesten kl. 9.30

Bor du med LIGE HUSNUMMER, kan du evt. vælge gudstjenesten kl. 11.00

Vi glæder os til at være sammen med DIG!

Om kirkens øvrige aktiviteter

Samtidig med, at vi glæder os til at fejre gudstjeneste sammen igen, så kan vi også så småt begynde at se frem mod åbning af kirkens øvrige fællesskaber og aktiviteter.

Her vil der naturligvis også gælde nye retningslinjer, vi skal følge. Derfor arbejder vi på så forsvarlig og velovervejet en opstart som muligt, og det vil være forskelligt fra fællesskab til fællesskab, hvordan genåbningen kommer til at forløbe.

Hold øje med information her på hjemmesiden og på Nørrelandskirkens Facebookside for at se, hvornår og hvordan vi starter aktiviteter op.

I er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os!

Hvis I har lyst, kan I læse de aktuelle retningslinjer, der gælder aktiviteter i Nørrelandskirken her.

Vær opmærksom på, at de hurtigt kan ændre sig.

Del dette: