Kirken lukker ikke, men den er flyttet...hjem til dig!

Vi lever i en særlig tid på grund af Corona virus. Og i en tid hvor vi skal holde fast i vigtigheden af fravær, har vi brug for Guds nærvær! Her på siden er der forskellige muligheder for at opleve at kirken ikke bare er sten, men først og fremmest består af levende stene. Og der er inspiration til, hvordan I kan være kirke i hjemmet - både sammen og hver for sig. Siden bliver opdateret løbende.

Bed, så skal der gives jer!

Hvad er bøn? Bøn er den vigtigste aktivitet i en kristens liv. Det er formålet med, at vi blev skabt: det er at have fællesskab med Gud som skabte os. Og når vi beder, så træder vi ind i relationen med ham.

Jesus lærte os at bede “Fader vor, du som er i himlene.” Gud er i himlene. Det er Guds storhed.  Når vi beder, taler vi med hele universets skaber. Men det fantastiske er — han er også “vores far”.  Han er lige her, lige nu. Og det er det ekstraordinære, at vi kan have en relation med ham, ligesom en forældre har det med sit barn.

Hvis du gerne vil bede sammen med andre, så henvend dig til én af kirkens præster, som kan bede, men også hjælpe dig hen til andre, som gerne vil bede med eller for dig.

Forbøn

Det er også muligt at få forbøn. Det betyder, at man kan henvende sig i kirken, hvis man har brug for at blive bedt for. Der er altid mulighed for at blive bedt for ved kirkens rytmiske gudstjenester eller ved henvendelse i kirken.

Forbøn i kristendommen  er bøn, som ændrer noget i den usynlige verden, som viser sig i den synlige. Gør endelig brug af den mulighed, hvis der er noget, som du har brug for hjælp til at bede for.